Servicii foto

Ofer servicii foto de eveniment (nuntă/botez), ședințe foto, fotografii de produs, fotografii rezidențiale și corporate.
Vă rog să mă contactați pentru a primi oferta detailată.

Fotografii de logodnă Fotografii de nuntă Sesiuni foto după nuntă Sesiuni foto Fotografii de botez

Studio foto Fotografii comerciale

Întrebări frecvente:

Unde locuiti? Va deplasati si in alte localitati?

Locuiesc în Constanta, la malul mării, dar iubesc să călătoresc, așa că nici cel mai îndepărtat colț al lumii nu mă sperie. Dacă acolo trebuie realizate fotografiile sunt primul care spune “când plecăm?”.

Faceti fotografii de buletin/pasaport?

Din păcate nu realizez astfel de fotografii. În schimb dacă aveți nevoie de un portret profesional pentru cv sau pagina web a companiei sunt la dispoziția dvs.

Oferiti reduceri?

Da și nu. Contactați-mă pentru a afla detalii cu privire la prețuri. De asemenea urmăriți rețelele de socializare (Facebook și Google+) unde postez de obicei oferte speciale.

Faceti fotografii in studio?

Sigur că da. Studioul meu este situat în centrul Constanței și este disponibil pentru aproape orice gen de fotografie.

Ce drepturi voi avea asupra fotografiilor?

Veți avea toate drepturie private asupra fotografiilor. Veți primi toate fotografiile la rezoluție maximă, fără watermark. Puteți printa fară restricție fotografiile pe orice suport. Puteți distribui fotografiile prietenilor dvs. în orice modalitate.
Folosirea imaginilor în scop comercial este strict interzisă. Dacă dvs. sau o altă persoană fizică sau juridică dorește să folosească imaginile în scop comercial acest lucru trebuie discutat separat.

Veti publica fotografiile pe website sau pe retele de socializare?

Da și nu. Fotografiile postate pe website și pe rețelele de socializare mă ajută prin atragerea de clienți noi. Personal doresc să public fotografii de la toate evenimentele sau ședințele foto pe care le fotografiez dar acest lucru se poate doar cu acordul dvs.

Ce echipament folositi?

Folosesc aparate Nikon de top și cele mai bune obiective zoom și fixe.

Care este modalitatea de plata?

Accept plata cash sau prin transfer bancar, iar condițiile de plată diferă în funcție de proiect.

Fotografiati in mod RAW?

Da. Formatul RAW mă ajută să obțin cea mai bună calitate a fotografiilor finale.

Întrebări frecvente despre fotografia de eveniment:

Ne putem intalni personal inainte de a va angaja?

Da. Chiar insist să ne întâlnim personal înainte de a mă angaja pentru a ne cunoaște și pentru a discuta detaliile evenimentului. De asemenea doresc să ne întâlnim și în săptămâna dinaintea evenimentului pentru a-mi spune detaliile pe care le-ați pus la punct.

Cu cat timp inainte trebuie sa va angajam?

De obicei între 6 și 12 luni înainte de eveniment.

Imi puteti rezerva data?

Sigur ca da. În momentul semnării contractului achitați o taxă ce se scade din prețul final și astfel aveți garanția că nu voi contracta alt eveniment la data solicitată de dvs.

Ce stil de fotografie aveti?

În primul rând folosesc stilul foto-jurnalistic pentru a realiza fotografiile din ziua evenimentului, dar sunt de părere că fotografia de eveniment nu trebuie să se limiteze la un singur stil. Voi încerca să fiu cât mai invizibil și nu vă voi întrerupe în timpul obiceiurilor, dar la ședințele foto vă voi da câteva indicații. De asemenea iubesc detaliile și voi fotografia tot ce face evenimentul dvs. special. În timpul petrecerii stilul va fi 100% foto-jurnalistic și nu voi pune mese întregi să stea “la poză”. În schimb vă voi fotografia atât pe dvs. cât și pe invitații dvs. râzând, zâmbind, dansând și simțindu-se bine.

Mi-ar placea ca fotografiile sa arate 'altfel'.

Dacă nu vă place stilul meu vă rog din inimă și fără nici o supărare să căutați alt fotograf.

Realizati si filmari?

Filmarea de eveniment, la fel ca și fotografia de eveniment, necesită multă atenție și dedicare. Dacă doriți pot să vă pun în legătură cu videografii/cameramanii cu care colaborez și pe care îi recomand. Portofoliile lor le puteti accesa de aici

Putem sa va dam o lista cu fotografiile pe care le dorim?

Este bine să știu dacă aveți rude sau prieteni importanți care vin la eveniment și dacă se întâmplă ceva cu totul ieșit din comun puteți să îmi spuneți, dar nu voi face fotografii după o listă. Listele cu fotografii ce trebuie realizate pe care le luați din diverse publicații sunt o idee bună, dar vă rog să înțelegeți că eu cunosc deja acele liste și voi captura acele imagini.

Lucrati cu alti fotografi?

Singurul fotograf care va captura imagini la evenimentul dvs. voi fi eu. Însă, dacă evenimentul dvs. este de o anumită amploare putem găsi împreună un al doilea fotograf care să realizeze fotografii la același nivel.

Veti veni personal sa faceti poze la eveniment sau veti trimite asistentul?

La eveniment vin întotdeauna personal însoțit de un asistent care mă ajută la logistică.

Cate fotografii veti realiza? Vom primi toate fotografiile?

Nu am un număr maxim de fotografii pe care le voi realiza la evenimentul dvs. Toate fotografiile realizate le veți primi inițial într-o galerie on-line privată cu parolă și posibilitate nelimitată de download și ulterior pe DVD-uri personalizate.

Editati toate fotografiile?

Da. În primul rând fotografiez în modul RAW ceea ce prin sine necesită editare. Fiecare fotografie în parte va fi editată din punct de vedere al luminozității, contrastului, culorii, detaliilor. Pe lângă acest lucru, toate fotografiile selectate pentru album vor primi o atenție specială în Photoshop. În funcție de pachetul foto ales veți primi și o selecție de fotografii retușate în Photoshop.

In cat timp voi primi fotografiile?

Perioada maximă în care veți primi fotografiile pe DVD este de 120 zile. Vă rog să aveți în vedere că aceasta este perioada maximă și se poate ajunge la 120 de zile doar spre sfârșitul sezonului când se adună multe evenimente. În practică perioada este mult mai scurtă. Perioada de 120 de zile se calculează de la ultimul cadru fotografiat pentru dvs.

Vom primi fisierele RAW?

Aceste imagini nu sunt accesibile pentru vizualizare sau cumpărare. Fișierele RAW needitate sunt la fel ca pelicula nedevelopată. Dacă nu aveți cunoștințe de tehnică fotografică aceste fișiere nu vă sunt folositoare. În plus, pentru a le vizualiza aveți nevoie de software dedicat.

Realizati si albume?

Da. Pot oferi albume cu dimensiuni intre 15x15cm și 30x45cm cu diverse tipuri de hârtie foto și diverse tipuri de coperta.

Putem lua parte la design-ul albumului?

După ce primiti fotografiile mă voi apuca de design-ul albumului. Veți avea posibilitatea să alegeți dvs. atâtea fotografii câte pagini are albumul, restul fiind alese de mine. Paginile finale le veți primi la rezoluție mică prin email și aveți dreptul la o modificare a design-ului după care se va aplica o taxă pentru fiecare modificare suplimentară.

Putem printa singuri albumul?

Da și nu. Dacă design-ul albumului este făcut de mine și fotografiile care intră în acesta sunt alese împreună cu mine puteți să printați singuri albumul. Însa aș prefera să nu apelați la alte persoane sau firme pentru a face design-ul albumului întrucât este posibil să degradeze calitatea fotografiilor.

Familia si prietenii pot face fotografii? Te va deranja acest lucru?

Nu mă deranjează dacă familia și prietenii dvs. vor face fotografii. Cu toate acestea, mi-ar plăcea ca la fotografiile de grup să se abțină pentru că doresc ca privirea dvs. să fie la mine și nu la ei. De asemenea nu doresc ca alți “fotografi” să vină la ședințele foto fără acordul meu.

Dacă aveți vreo întrebare care nu și-a găsit răspunsul în rândurile de mai sus vă rog să mă contactați.