Iaki SPA

De curand am avut placerea sa fotografiez noul centru spa de la hotelul Iaki din Mamaia. Spun noul centru pentru ca in iarna 2011-2012 a fost inchis pentru renovare, iar acum este poate cel mai modern centru spa din statiunea Mamaia.

Noul spa a fost inaugurat pe data de 04 iunie 2012 si ofera clientilor o experienta completa de relaxare care sa ii ajute sa uite de grijile cotidiene.

Marea majoritate a fotografiilor au fost realizate utilizand tehnica HDR. Am folosit cate 7 cadre pentru fiecare imagine, cu expuneri de la -3 EV la +3 EV.

Cu aceasta ocazie am testat mai bine si obiectivul ultra-wide Samyang 14mm f/2.8 AE pe care l-am achizitionat de curand. Am observat ca in afara de o distorsiune destul de complexa (dar care se poate corecta) nu am ce sa ii reprosez acestui obiectiv. Faptul ca nu are auto-focus nu este o chestiune asa de inportanta deoarece incepand cu f/8 nu conteaza distanta la care este focalizat. Performanta wide-open (f/2.8) nu este excelenta (vignetare severa si colturi foarte soft), dar acest obiectiv trebuie folosit inchis (ca toate obiectivele ultra-wide) intre f/8 si f/16, unde este extaordinar.

[zengallery type=”zenfolio” view=’photosets’ object_id=’p819219936′ photoset_type=’Gallery’ caption=’none’ thumb_size=’2′ main_size=’6′ columns=’4′ limit=’500′]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *