Iaki SPA

publicat în Corporate

Iaki SPA

De curand am avut placerea sa fotografiez noul centru spa de la hotelul Iaki din Mamaia. Spun noul centru pentru ca in iarna 2011-2012 a fost inchis pentru renovare, iar acum este poate cel mai modern centru spa din statiunea Mamaia.

Noul spa a fost inaugurat pe data de 04 iunie 2012 si ofera clientilor o experienta completa de relaxare care sa ii ajute sa uite de grijile cotidiene.

Marea majoritate a fotografiilor au fost realizate utilizand tehnica HDR. Am folosit cate 7 cadre pentru fiecare imagine, cu expuneri de la -3 EV la +3 EV.

Cu aceasta ocazie am testat mai bine si obiectivul ultra-wide Samyang 14mm f/2.8 AE pe care l-am achizitionat de curand. Am observat ca in afara de o distorsiune destul de complexa (dar care se poate corecta) nu am ce sa ii reprosez acestui obiectiv. Faptul ca nu are auto-focus nu este o chestiune asa de inportanta deoarece incepand cu f/8 nu conteaza distanta la care este focalizat. Performanta wide-open (f/2.8) nu este excelenta (vignetare severa si colturi foarte soft), dar acest obiectiv trebuie folosit inchis (ca toate obiectivele ultra-wide) intre f/8 si f/16, unde este extaordinar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *